Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av Jeanette Johnsson - 7 augusti 2009 23:01

Nu när det har varit varmt och soligt i några dagar så har jag fått tillbaks sommarkänslan. Jag har gått runt i mammas trädgård och fotat blommor. Vackra liljor och sol gör mig glad. Något annat som gör mig glad är bohuslän.  


Tidigt i morgon bitti ger jag och syrran oss av på en roadtrip på si så där 60 mil över dagen. Första målet är Forshaga utanför Karlstad. Jennie, systera mi, ska börja på hundgymnasium där och ska i morgon få veta var hon ska bo och få lite annan information kring skolstarten. Så det ska bli kul att få se hur hon ska bo. Det är lite konstigt att lillsyrran som alltid varit så liten nu är stor och ska flytta hemifrån.


Efter Forshaga/Karlstad så fortsätter vi ner på andra sidan om Karlstad. Då kör vi mot Strömstad och våra kära kusiner. Vi ska ha en vecka (lite mindre) där och det ska bli underbart. Det blir ingen sommar om jag inte kommer till Strömstad. Semester för mig är sol, hav och de bohusländska klipporna. Dessutom är det alltid lika härligt att få umgås med alla släktingar på Tånga; där skiner alltid solen i hjärtat och nästan alltid på himlen också.

Av Jeanette Johnsson - 7 augusti 2009 22:50

I går var jag och syrran inne på sommartorsdag i Borås. Det var min tredje vecka på rad. Igår uppträdde Jill Johnsson. Jag gillar verkligen henne. Hon körde bland annat "Jolene". Det är en sådan låt som jag skruvar upp högt när den kommer på radion och jag är ute och kör på vägarna (det är mest då som jag lyssnar aktivt på radion). Men jag saknade att hon inte sjöng "kärleken är". Det var riktigt synd.


Eftersom affärerna var öppna till klockan 21 så gick vi lite i affärer och också. Det är farligt. Eftersom jag ska bli student måste jag verkligen hålla i pengarna men på semestern vill man ju unna sig lite. Men lite shopping blev det fast bara reagrejer denna gången. Så det blev en kompromiss.


I kväll har vi varit på bio; jag, syrran, mamma och mormor. Vi såg "sommaren med Göran", Var en jättecharmig film. Jag kan varmt rekommendera den. Man blev så glad av den. Och skrattade hjärtligt gjorde man också.

Så nu har semestern kommit i gång på riktigt; konsert, shopping och bio.

Presentation


Foto:Pär Wretling

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards