Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av Jeanette Johnsson - 19 augusti 2009 20:18

Nu är det bara några timmar kvar. Eller snarare närmare ett dygn. Men nu är det snart dax. Japp, i morgon sätter jag mig på nattåget som ska ta mig till norrland och mitt nyta liv.


Veckan har bestått av att packa. Jag har varit på bussgods och skickat i väg flera kartonger och väskor. Det var billigare än jag hade trott. Det kan varmt rekommenderas om någon av er har tänkt att skicak ganska mycket grejer någonstans.


I kväll har jag packat ihop det som jag ska ha med mig på tåget och det som jag behöver i början. Det blev ganska mycket det också. Men det fick plats på något konstigt sätt. Men jag undrade länge hur det här skulle gå ihop. Men med god vilja går det mesta. Nu ska jag bara lyckas dra med mig packningen på tåget också. Jag vet hur små rummen på nattågen är. Så det ska bli intressant med så mycket packning. Jag hoppas att inte alla har lika mycket grejer med sig.


Jag åker inte direkt till Umeå och min nya lägenhet. Först åker jag till Kvikkjokk för att ta dagsturer på fjället i några dagar. Lite norrlandssemester alltså. Det gäller att passa på när man är lite ledig innan pluggandet börjar. Jag ska andas in den härliga fjällluften och hoppas få en massa ny välbehövlig energi. Jag ska ägna mig åt att bara vara och njuta av att inte ha några måsten. På tisdagkväll kommer jag till Umeå. Tills dess kommer datorn förmodligen att vara nerpackad. Men då lovar jag att berätta mer om allt som hänt.


Kram på er allihop och hoppas att ni får en lika inspirerande höst som jag tror att jag kommer att få.

Presentation


Foto:Pär Wretling

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards