Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Jeanette Johnsson - 11 augusti 2009 23:33

I kväll var vi på Daftö camping och såg på utomhusteatern "Emil i Lönneberga". Var så härlig. Skådespelarna var jätteduktiga. Alfred blev snabbt min favorit. Han hade utstrålning och sjöng jättebra. Han spelades av Dag Brandth som tydligen varit med i många musikaler tidigare, bland annat Les Miserables och Little Shop of Horrors. Jag har inte hört talas om honom tidigare men nu ska jag hålla ögonen öppna.


Därefter var det direkt hem till släkten. Moster hade lagat räkpaj med ananaspaj till efterrätt. Var jättegott.


I morgon åker vi hem igen. Tyvärr. Jag älskar livet här vid skärgården och vill inte alls åka hem. Men man måste ju åka hem för att kunna kom hit igen. Och vi kunde inte ha fått en bättre avslutning på våra dagar här i Strömstad.

Av Jeanette Johnsson - 11 augusti 2009 23:27

I dag kom sommaren tillbaks. I alla fall här i Strömstad. Det har varit en helt fantastisk dag. Vi har varit ute med båten. Titanic II tog oss säkert fram genom bohusläns skärgård (men så finns det inga isberg här heller). Vi stannade på Trollön och låg där hela eftermiddagen och solade. Var helt fantastiskt. Livet kan inte vara så mycket bättre än när man ligger på en klippa i bohuslän och ser havet och alla de andra småöarna runt omkring. Då trivs jag.


Av Jeanette Johnsson - 11 augusti 2009 23:16

Närvi åkte till Strömstad var det ju stekhett. Vi höll på att bli kokta levande i bilen. Men när vi väl kommit fram till Strömstad så var det molniga och regniga vädret tillbaks. Typiskt. Kunde det inte ha varit tvärtom?

Men vi har shoppat och det är aldrig fel. Först i Nordby och igår var vi inne i stan. Amanda och Jennie ser glada ut, på bilden, trots vädret. Men det gör man när man hittar bra reafynd. Jag köpte bland annat ett par bra jeans för halva priset.  Vi avslutade dagen i stan med glass och då vräkte regnet ner. Jag och Amanda gjorde sten, sax och påse om vem som skulle hämta bilen i andra änden av stan. Jag förlorade förstås. Men sånt är livet. Och just när jag gick så regnade det inte så mycket. Men det gjorde det senare på kvällen.


I går kväll brakade ovädret loss på riktigt. Det åskade och blixtrade som bara den. Det var lite jobbigt när vi skulle gå ut på toa på kvällen (I lillstugan, som vi bor i när vi är här, får man nämligen gå ut för att komma till toaletten). Men det var bara att ta tjuren vid hornen när det började bli kris. Och när vi hittade ett paraply, som kusinen lämnat här en gång, så var ju alla problem ur världen. Det blinkade rejält i ljuset några gånger så vi (jag och syrran) tände ljus här i stugan och hade riktig mysstämning. Sedan lade vi oss på våra madrasser i sovrummet och tittade på film i datorn. Twilight var det som vi började att se, riktigt bra faktiskt. Vi såg bara halva filmen för sedan blev jag trött och behövde sova (ja, det var ju inte så otippat eftersom jag väldigt få gånger har hållit mig vaken genom en hel film). Ska se resten av filmen nu i kväll.

Presentation


Foto:Pär Wretling

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards