Alla inlägg den 4 juni 2008

Av Jeanette Johnsson - 4 juni 2008 00:02

Just nu är livet bra underbart. Det är så bra så att det nästan blir fånigt när man ska skriva om det. Plötsligt har alla människor vaknat upp efter åtta månaders regnande och alla lever upp. Solen och den blå himlen gör att det känns som att man har hamnat i paradiset. Värnamo, som ibland kan vara en ganska sömnig småstad där det inte händer så mycket, lever upp. Vi vänner hittar på något varje kväll. Det har varit picknick i Åbroparken, grillning vid Osudden och glada kvällar på någon av uteserveringarna. Kvällarna har flera gånger slutat med att vi allihop har legat i en soffa hemma hos någon av oss och sovit. Ingen vill gå hem. Det är nu livet är, inte sedan.

I dag var både jag och Petronella lediga så vi bestämde oss att få ut max av dagen. Vi åkte till Varberg - en stad som har allt. Redan när jag slog upp ögonen i morse var dagen helt fantastisk och den fortsatte så. Vi åt frukost, satte oss sedan i bilen och körde mot friheten. Ja, jag vet det där lät som en klyscha men det var precis så vi kände. I Ullared blev första stoppet, vi gjorde lite fynd och åkte sedan vidare. Vi har under dagen gått med två stora leenden över hela ansiktena och varit förundrade över hur bra allt kan kännas ibland. Som Petronella sade:

- Jag är nästan avundsjuk på oss själva.

Så härlig har dagen varit alltså. Vi har gått på strandpromenaden, ätit underbar glass på Kulingen, strosat runt på fästningsormådet, solat vid Kåsa (lilla Apelviken vid Kurhotellet) och bara njutit av att det är sommar och varmt. Det kändes verkligen som semester.

Även på jobbet har det kännts som att alla är mycket gladare. I går kom det in en kvinna och gav blommor till oss på redaktionen för att hon tycker att vi har varit snälla och trevliga. Då kan man inte annat än bli glad.

Men åter till Hallands pärla - Varberg. Innan vi åkte hem skulle vi ta varsitt kontoutdrag. Och det visade sig att SKATTEÅTERBÄRINGEN hade kommit. Dagen var med andra ord fantastisk från första stund till sista.

Presentation


Foto:Pär Wretling

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards