Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Jeanette Johnsson - 22 februari 2009 21:02

Jag har haft en väldigt bra helg i Göteborg. Var på Göteborg horse show. Jag njuter av att gå omkring i den stora mässan och att sitta på läktaren inne i Scandinavium och titta när de riktigt proffsiga ryttarna rider.

Jag handlade en del på mässan. Köpte bland annat en ny ridhjälm. Det har jag varit i behov av länge. Sammeten på skärmen hade lossnat på min gamla hjälm. Den var lite för välanvänd och såg helt bedrövlig ut.

Natten mellan lördag och söndag sov jag på Hotell Gothia (precis vid Svenska mässan). Jag gillar känslan av hotellakan. Här var utsikten, från 16:e våningen där vi bodde, fantastisk. Men det bästa av allt är alltid frukosten. Här hade de en hemmagjord musli som var helt fantastiskt god, var mest frön och nötter i den. Hade de sålt den i lösvikt hade jag definitivt köpt med mig hem.

Jag vill aldrig att sådana här roliga helger ska ta slut. Men det gör dom ju tyvärr. I morgon är det kommunfullmäktige. Så jag vet vad jag ska göra hela måndagskvällen.

Denna veckan har jag vilat hela veckan eftersom kroppen har kännts lite matt. Det var nog vettigt. Har inte blivit sjuk. Så nästa vecka är det nya tag igen. Då ska det tränas. Jag börjar redan i morgon bitti med att rida, så att jag kan inviga den nya hjälmen och det nya schabraket som jag köpte. Nu har jag blivit inspirerad och hoppas att Alyzza i morgon ska gå lika bra som Briar och jag ska rida som Jan Brink. Men man kanske inte ska jämföra sig med ett av världens bästa dressyrekipage. Men det är så härligt att få inspiration.

Presentation


Foto:Pär Wretling

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards