Alla inlägg den 27 mars 2009

Av Jeanette Johnsson - 27 mars 2009 19:02

I dag har jag haft en må-bra-dag i Trosa. Började med en morgonpromenad längs ån. Gett mig tid att gå igenom mail och facebook lite mer noggrant. Läst och sovit en stund.

I kväll blir det Let´s Dancefinalen, tacos och rödvin. Jag har dessutom varit på härliga Marsipangården där de tillverkar sin egen marsipan och choklad. Jag har köpt ett påskägg helt i choklad som är fyllt med lyxiga praliner. Med sådana påskägg kan livet inte vara dåligt. Det bär emot att som journalist göra reklam bara. Men ibland får man göra undantag.

Nu ska jag snart börja skära gurka och tomat så att det är klart tills Laila Bagge och Magnus Samuelsson börjar dansa. Jag har ingen favorit. Tycker att båda är jätteduktiga. Kanske vore häftigare och mer oväntat om Sveriges starkaste man vann i oförsej. 

Av Jeanette Johnsson - 27 mars 2009 18:49

För en tid sedan köpte jag en ny mascara. Den gamla var slut. Det blev en vattenfast mascara så att man slipper oro sig för regn, snö och allt sådant blött som kommer från himlen. Smart tyckte jag. Men det visade sig vara allt annat än smart.

Jag och mascaran har fört en lång kamp varje kväll och den kampen har jag förlorat varje kväll. Det går inte att få bort mascaran. Jag har testat en rad olika sminkborttagningsmedel. Men inget hjälper. Mascaran sitter som berget. Det finns säkert något medel som skulle hjälpa men det skulle väl kosta lika mycket som tio mascaror. Den får helt enkelt slitas bort. Eftersom mascaran har valt att envist hänga sig kvar i mina ögonfransar på kvällen så har det lett till att hälften av mascaran är under ögonen på morgonen när man vaknar. Men det är fortfarande lika omöjligt att få bort det. Så på morgnarna har det suttit stenhård mascara i klumpar på ögonfransarna, under ögonen har det varit helt svart och till detta kommer att ögonen har blivit helt svullna av att jag sovit med sminket. Det ledde till att jag undvek mascaran. Jag kastade en ond blick på den varje morgonen där den stod i badrumsskåpet. Men nu är den vattenfasta mascaran utkonkurrerad. När jag väntade på tåget i Stockholm igår gick jag till Åhléns och köpte en ny mascara. En sort som inte är vattenfast. Det var ett smart beslut. Så nu är kriget med mascaran slut.

Presentation


Foto:Pär Wretling

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards