Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Jeanette Johnsson - 8 maj 2009 11:59

I morgon ska jag på återträff sedan nian. Det kommer bli en resa tillbaks i tiden på 15 år. Ibland önskar jag att jag fortfarande var kvar där och inte visste något om framtiden. Fast om jag fick välja hade jag nog åkt tillbaks till slutet av 90-talet, när jag var 19-20 år. Då gillade jag livet. Man var vuxen fast ändå inte. Man uppskattade mycket av livets goda och hade energi att hitta på mycket saker. Samtidigt var livet inte så allvarligt. Man kunde leva i nuet. Det var inte samma ansvar som det är idag. Livet var enklare. Det gick ut på att ha roligt på ett annat sätt än idag.


Det ska bli kul att träffa klasskompisarna från högstadietiden. Undra om vi har något gemensamt idag? Jag vet att de flesta har barn och bor kvar i hemtrakterna. Det blir nog mycket snack om minnen från en svunnen tid. Vi hade väldigt kul ihop då i alla fall.


Jag önskar att jag kunde lägga ut en bild på mig själv när jag slutarde nian. Men jag har ingen scanner och vet inte var jag har de bilderna. Men det hade varit en fruktansvärd syn ni fått se. Jag hade en knallrosa/korallfärgad klänning med volanger. Den var vidrigt ful redan på den tiden. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i rosa och volanger och spets har jag definitivt aldrig velat ha på mina kläder. Så hur det kunde bli en sådan konstig klänning till min avslutningsdag går över mitt förstånd än idag.


Nu ska jag hoppa in i duschen. Har en ledig dag idag, så jag sov länge och åt frukost i lugn och ro. Sedan ska jag åka till Ullared för en shoppingtur med mamma och syster. Jag har lovat mig själv att bara handla det som jag behöver. Men när man väl kommer dit brukar det bli att man handlar en hel del onödiga saker för att det är så billigt. Och billigt brukar bli dyrt innan man har kommit därifrån.


Presentation


Foto:Pär Wretling

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards