Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Jeanette Johnsson - 16 maj 2009 12:45

Nu under förmiddagen har jag ägnat mig åt att gå i genom alla linnen. De som är för vida, för korta, för slitna eller för fula har hamnat i en speciell påse. Den ska till någon klädinsamling så vida inte någon kompis eller syster vill lägga beslag på något av linnena. Det som inte passar mig kan ju passa någon annan perfekt. En annan dag ska jag gå igenom t-shirts, kjolar och klänningar.


Nu ska jag bara äta lite lunch och sedan åka till Borås. I kväll blir det Eurovision Song Contest för hela slanten med Boråsvännerna. Jag kan erkänna att jag är en förrädare i kväll. Ja, så är det. Jag hoppas att det går bra för Sverige och Malena. Jag har börjat tycka bättre och bättre om låten trots att jag inte gillar opera.

Men Norges "Fairytale" är något annat. Den låten är fantastisk. Det känns som att vara i en saga (passande nog) när Alexander Ryback spelar och sjunger. Så ikväll är det jag som sitter och ropar "Heja Norge, Heja Norge". Men några fingrar håller jag för Sverige också. Det lovar jag.

Av Jeanette Johnsson - 16 maj 2009 09:33

Ledig lördag och jag vaknar tidigt. Typiskt. Vaknade vid halv åtta. Vid åtta tröttnade jag på att ligga kvar i sängen så jag gick upp. Har haft en lugnt morgon. Har inte ens ätit frukost ännu. Men det börjar bli dags snart känner jag.

Det är karneval i Värnamo i helgen. Det smygstartade i går så jag var ute på after work med några vänner som jag inte har sett på jättelänge. Det var riktigt kul att träffas, sitta och skratta och skämta en stund. Det är mina äldsta vänner i Värnamo. Jag kände dem redan innan jag flyttade hit. Men nu för tiden hinner vi inte ses så mycket. Alla har sitt. Så det var kul igår.


Det är många som har pratat om hur de blir beroende av tradera.com. Där man kan köpa och sälja varor på nätet. Den som har bjudit högst när slutdatumet är, den får varan. Jag har inte varit inne så mycket på den sidan förrän denna veckan. Jag är nämligen ute efter en liten smidig kamera. Jag har haft en sådan men har tappat bort den. Har ingen aning om var den har hållit hus det senaste halvåret. I alla fall så vill jag ha en ny liten smidig kamera som jag kan bära med mig överallt så att jag kan fota min vardag och lägga ut mer bilder här på bloggen. Det behöver itne vara en speciellt bra kamera. Det räcker att den fungerar. För jag har min lite större kamera som är bra. Men den orkar jag inte bära med mig överallt och den får inte plats i väskan.


Så jag har tänkt att jag ska köpa en ny kamera. Men så kom jag att tänka på tradera och gick in och kollade. Det fanns hur många kameror som helst. Så nu på morgonen har jag lagt ett bud på en liten smidig Olympus (jag vill helst ha Olympus, har bra erfarenheter av dom). 310 kronor ligger den på nu och vid midnatt ggår budgivningen ut. Jag ligger högst just nu. Är lite nervöst. Det är pantbanken i Växjö som säljer den, så det känns som att det är en seriös säljare.

Vore ju jättesmidigt om den blir min för en ny kamera kostar ju trots allt 1 000 kronor även om det inte är någon vidare bra kamera. Så det är bara att vänta och se hur det går.


Nu ska jag äta lite frukost och sedan får jag in och kolla på Tradera så att ingen har gett ett högre bud.

Ha en bra dag.

Presentation


Foto:Pär Wretling

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards