Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Jeanette Johnsson - 13 maj 2009 19:32

Jag har haft en bra dag. Tittade bara till redaktionen i Skillingaryd i morse; kollade mail, fax och telefonsvarare. Sedan har jag suttit i möten hela dagen. Alla möten kändes bra och givande. Först hade jag och en kille från centralredaktionen på Jönköpings-Posten skyddsombudsmöte. Han har varit skyddsombud längre än jag. Så jag fick lite historia kring olika saker som jag har på mitt bord nu. Vi pratade om vad som är viktigast att prioritera i arbetsmiljöarbetet och vad vi ska trycka på cheferna om i första hand.


Sedan åt jag lunch med en vän som jag inte har sett på länge. Var kul.

Så bar det i väg till Mullsjö. Var en rogivande bilfärd med mycket vacker natur att titta på. Jag kollade in den nya redaktionen där, som skyddsombud, och pratade med de anställda om vad de tycker om sin arbetsmiljö.

När vi var klara där var det dags att åka in till Jönköpings-Posten igen för ett fackmöte där det informerades om löneförhandlingarna som nu är klara. Sedan var arbetsdagen slut. Den gick väldigt fort.


Jag skulle tagit en glass med en kompis efter han slutade jobbet så jag gick lite på stan när jag väntade på honom. Köpte en bikinunderdel (har flera svarta överdelar till som passar) på rea och ballerinasockar. Var tur att jag inte hittade mer för jag behöver spara pengar.


Glassen fick jag äta själv för det strulade till sig på jobbet för min kompis (som också är journalist). Mna ska inte vara journalist. Och man ska inte umgås med journalister. Men det finns nog en förklaring till att journalister ofta umgås med varandra. Vi förstår när datorn börjar strejka, när en olycka sker eller något annat jobb kommer in sent.  Det går aldrig att räkna med att en journalist kommer i tid. Jobbet går först. 


Var skönt med lite miljöombyte idag. Ibland behöver man komma ut från den vanliga redaktionen och de vardagliga rutinerna.

Presentation


Foto:Pär Wretling

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards