Alla inlägg den 14 maj 2009

Av Jeanette Johnsson - 14 maj 2009 18:50

Det finns två fall där jag blir en hjälplös kvinna (och en sådan vill jag verkligen inte vara). Det är när bilen krånglar eller någon teknisk pryl strular. I dag var det bilen. Servicelampan började lysa och så blinkade det "olja". Jag tänkte att det var ju åtminstonde inte varningslampan för då ska man ju åka till närmsta mack omedelbart och helst skulle man redan varit där. Ungefär så lät det på körskolan. Men jag tänkte att det går nog bra fram och tillbaks till jobbet eftersom det bara är servicelampan. Och det gjorde det. Fast i mitt bakhuvud fanns hela tiden "tänk om det händer något och jag blir stående här på motorvägen".

Men när jag kom hem till Värnamo så åkte jag direkt till min bilverkstad som har just det passande namnet Bilverkstan. Så jag frågade om det var något farligt och om det behövde åtgärdas direkt. Men jag kunde vara lugn. De hade fixat oljan när bilen var på service för några månader sedan. Det behövdes inte ens fyllas på olja. Men det förstår inte bilen så den började blinka för att jag hade kört så långt som gränsen för oljekontroll är inställd på. Så jag kunde andas ut. Det är inte klokt vad tekniska bilar är nu för tiden.

Jag måste säga att jag har världens bästa bilverkstad. De är billiga, trevliga och serviceinriktade. Ibland är de så billiga att jag undrar om de tar ut någon arbetskostnad. Och jag har aldrig behövt komma tillbaks för att de har slarvat och felet kom tillbaks. Man får alltid snabbt en tid när man ringer. Ja, det är ett bra ställe. Så skönt att veta att man alltid kan vända sig dit om det är något med bilen.

Presentation


Foto:Pär Wretling

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards